Nosaltres

La cuina tradicional per gent d'avui que et farà dir Mmm... contemporània

20 anys entre fogons, ara directes a la teva oficina

El nostre origen

Bentto és un equip ple de Il·lusió, experiència darrera dels fogons i ganes de cuinar bon menjar.

L’Ismael i el Mikel es coneixen treballant junts a l’Hotel Mandarín Oriental i després d’una llarga trajectòria per separat decideixen muntar el seu propi restaurant de menjar a domicili a Barcelona.

Ens encanta el cullereig, untar, sentir aquest Mmmm mentre tanques els ulls i respires pel nas amb el menjar a la boca…. la pasta, la carn que gairebé es desfà sense tocar-la, les amanides, les cremetes que entonen el cos o el refresquen, peixos a la seva justa cocció…

Ismael Alonso

Ismael és xef i consultor gastronòmic. En els darrers 20 anys, ha desenvolupat projectes culinaris per a restaurants i hotels per tot el món: Xile, Brasil, França, Itàlia, Portugal, Japó, Marroc, Argentina, Tailàndia, Xina, Maldives i Estats Units.


Ha treballat com a xef de cuina juntament amb els referents del món de la gastronomia al nostre país. Si ets més de currículum, fes-li un ull al seu LinkedIn o a la seva web personal.


Amb aquesta experiència a la seva esquena va decidir fer un pas i convertir la seva gastronomia en petits luxes quotidians.
Ell creu que anar al màxim de feina i menjar bé no tenen per què estar renyits.

Amb aquesta idea neix bentto, el food delivery que estaves esperant.

Ismael Alonso - Bentto

Gent jove, cuina tradicional

Fem plats que a nosaltres mateixos ens agradaria menjar al migdia, menjar tradicional però amb la nostra pròpia personalitat i sempre amb ingredients frescos.

Amb bentto et pots cuidar, donar-te un petit homenatge o definitivament venir-te a dalt i posar-te la capa de sibarita màxim. A casa teva o a l’oficina. A la carta o configurant al teu gust els nostresmenús del dia.

 

Prova bentto i sent aquest Mmmm…

Per a qualsevol consulta o suggeriment